ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Συγκλονίζει μαρτυρία μητέρας:«Το παιδί μου βγήκε μια βόλτα και παρά λίγο να χάσει τη ζωή του»

μαρτυρία μητέρας

Συγκλονίζει μαρτυρία μητέρας:«Το παιδί μου βγήκε μια βόλτα και παρά λίγο να χάσει τη ζωή του»

 

«Δεν γίνεται να βγαίνουν τα παιδιά μας μια βόλτα και να γυρνάνε σφαγμένα», είπε η κυρία Μαρία, μητέρα του 18χρονου που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους Αταίριαστους.

 

Τις κρίσιμες ώρες που περνά το παιδί της και όλη της η οικογένεια, περιέγραψε μιλώντας στους Αταίριαστους, η κυρία Μαρία, μητέρα του 18χρονου Δημήτρη που έπεσε θύμα ληστείας από δύο 17χρονους στην περιοχή της Ακρόπολης, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Η γυναίκα, τόνισε ότι το παιδί της βγήκε απλά μια βόλτα με τους φίλους του και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του. Δεν γίνεται, είπε, να βγαίνουν τα παιδιά μας μια βόλτα και να γυρνάνε σφαγμένα. Παράλληλα, περιέγραψε ότι οι δύο δράστες – ο ένας μάλιστα είναι σεσημασμένος και υπόδικος για ανάλογη πράξη, ζήτησαν αρχικά τσιγάρο από την παρέα του γιου της και όταν εκείνοι απάντησαν ότι δεν καπνίζουν και δεν είχαν, ο ένας επιτέθηκε και τραυμάτισε τον γιο της που παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα. «Δύο φίλοι του παιδιού μου τρόμαξαν και έτρεξαν, ο ένας κυνήγησε τον δράστη και με τη βοήθεια άλλων περαστικών τον ακινητοποίησε», είπε.
Πηγή: skai.gr

 

Related posts

Βασίλης Καρράς – Γιώργος Κακοσαίος «Φοιτητές (Official Music Video)

Πράσινο φως στα funds από τον Άρειο Πάγο – Η Ολομέλεια τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών

Newsroom

«SHIRLEY VALENTINE» του Willy Russell στο ΘΕΑΤΡΟ ΡΙάΛΤΟ – ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ