ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτη αθλιότητα της ΝΔ σε βάρος της Αθηνάς Λινού – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

ΣΥΡΙΖΑ: Απίστευτη αθλιότητα της ΝΔ σε βάρος της Αθηνάς Λινού – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

 

Κατά μέτωπο επίθεση προς της ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή fake news που διαδόθηκαν από την Πειραιώς εναντίον της Αθηνάς Λινού.

Ειδικότερα, η Κουμουνδούρου επισημαίνει ότι «η ΝΔ μιλά για διαλογή ασθενών και μείωση κόστους του ΕΣΥ, η κ. Λινού για στήριξη ασθενών ως το τέλος της ζωής τους» και τονίζει ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί, μάλιστα, τη ΝΔ «να απολογηθεί», καθώς, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, η Πειραιώς «μετατρέπει την πιο δύσκολη στιγμή χιλιάδων οικογενειών σε αντικείμενο φτηνής ψευδολογίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα μέσα στον πανικό της προχώρησε σε μια απίστευτη αθλιότητα: επιτίθεται με fake news στην καθηγήτρια Αθηνά Λινού.

Η κυρία Λινού πριν επτά χρόνια υποστήριξε το αυτονόητο. Ότι το κράτος και η πολιτεία οφείλουν να παρέχουν πλήρη υποστήριξη στους ασθενείς που βρίσκονται στο τελικό στάδιο του καρκίνου και στις οικογένειες τους που είναι αντιμέτωπες με τον ανείπωτο πόνο της απώλειας. Αυτό επιβάλλει η ιατρική, ο πολιτισμός και η ανθρώπινη ηθική.

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να απολογηθεί. Γιατί μετατρέπει την πιο δύσκολη στιγμή χιλιάδων οικογενειών σε αντικείμενο φτηνής ψευδολογίας. Γιατί επιχειρεί να εξισώσει την κυνική δήλωση του κ. Πνευματικού για την οικονομική διάσταση της θεραπείας με τον ανθρωπισμό και την ευαισθησία μιας γιατρού που δίνει τη μάχη για το δικαίωμα των ανθρώπων στην αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Η Νέα Δημοκρατία μιλάει για κέρδη και ζημιές. Εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές».

Related posts

Συνέλαβαν 33 άτομα γιατί έστησαν ξανά το σταυρό στη Λέσβο

Newsroom

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι η πύλη της κολάσεως»

Newsroom

Για ελληνική φέτα οι Γάλλοι έδωσαν 21 εκατ. το 2017

Newsroom