ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Το μόνο που κατάφερα μαζί…ήταν μαζί σου!!

Το μόνο που κατάφερα μαζί…ήταν μαζί σου!!

Τους ανθρώπους αυτούς ίσως δεν τους φαντάστηκες ποτέ. Ουδέποτε τους είχε κάνει εικόνα στο μυαλό σου.. Δεν νοιάστηκες αν όντως υπάρχουν.. Αν είναι όμορφοι.. Άσχημοι..

Κι αν κάποτε η μοίρα τους φέρει στο δρόμο σου. Ωστόσο όμως ενδόμυχα πάντα να ήλπιζες πως αυτοί… Κάπου εκεί έξω υπάρχουν και μια ” ανεξήγητη” σύμπτωση θα τους φέρει κάποια στιγμή στη ζωή σου. Κάποιοι λοιπόν τυχεροί ίσως τους συνάντησαν έστω και μια φορά στη ζωή τους. Τα πρώτα δέκα λεπτά της γνωριμίας ήταν αρκετά για να το καταλάβουν..!!

Δεν είναι απαραίτητο να νιώσεις πεταλούδες στο στομάχι σου..

Ούτε να κοπούν τα πόδια σου.. Όμως είναι πολύ πιθανό να χαθείς στο βλέμμα τους. Αυτό το βλέμμα που θα λέει πολλά περισσότερα ενδεχομένως από τα λόγια που θα ανταλλάξετε μεταξύ σας. Κοιτώντας τα μάτια τους ξέρεις ήδη πως ότι κι αν γίνει τα μάτια αυτά θα τα ψάχνεις παντού.. Ξέρεις πως αυτός ο άνθρωπος θα σε ” καταδιώκει ”.. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου.. Αναμφίβολα να θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.. Η απουσία τους πάντα θα σε στεναχωρεί .. Και το χάδι τους θα σε ηρεμεί… Θα εκτινάσσει τις ενδορφίνες σου στα ύψη. Για αυτούς τους ανθρώπους θα νοιάζεσαι με ένα τρόπο που δύσκολα ξέρεις ότι θα επαναληφθεί..

Κάποιες ιστορίες άλλωστε είναι πάντα μοναδικές. θα επιθυμείς πάντα να δώσεις το ” πολύ ” σου κι ας βλέπεις το ” λίγο ” τους. Όμως τους ανθρώπους αυτούς δεν τους αγαπάς γιατί είναι τέλειοι.. Άψογοι.. Πιθανόν να διαφέρεις μαζί τους. Να έχετε άλλα βιώματα.. Εμπειρίες.. διαφορετική ψυχοσύνθεση.. αλλά συγχρόνως να νιώθεις πως μοιάζετέ τόσο πολύ. Ποσώς σε αφορά να τους εντυπωσιάσεις αυτούς.. Ξέρεις πως με έναν ανεξήγητο τρόπο τους έχεις κερδίσει. Κι ούτε θέλεις να τους φέρεις στα νερά σου..

Έχεις ήδη αγαπήσει την ολότητα τους και το μόνο που σε νοιάζει είναι να είσαι δίπλα τους. Δεν σε αφορά καθόλου να υπογράψεις κάποιο ” συμφωνητικό” μαζί τους.. Να βάλεις ταμπελίτσες.. Ξέρεις πως οι σχέσεις ζωής δεν χρειάζεται να φορέσουν νυφικό για να δείξουν τη δύναμη τους. Γι’αυτούς τους ανθρώπους ορισμένες φορές θα καταλάβεις πως νοιάζεσαι περισσότερο από το ΕΓΩ σου.. Θα κάνεις την υπέρβαση. Θα τους κατανοήσεις και θα τους συγχωρέσεις όταν χρειαστεί. Θα νιώσεις τυχερός που τους συνάντησες γιατί σου έδειξαν πως είναι ωραίο ν’ αγαπάς. Είναι εκείνοι που ήρθαν και κούμπωσαν πάνω σου.

Μα όπως ήρθαν ξέρεις πολύ καλά πως μια μέρα είναι  πιθανό να φύγουν. Τι κι αν φύγουν όμως..;; Ήταν αυτοί που άλλαξαν την πορεία σου.. Η στροφή στην ευθεία σου.. Και είτε είναι κοντά σου είτε μακριά σου.. Θα τους κουβαλάς στο ταξίδι της ζωής σου. Γιατί κάποιες ιστορίες δεν γράφονται για να επαναληφθούν. Κ αυτοί γράψανε ανεξίτηλα μέσα σου. Κλείδωσαν και πέταξαν το κλειδί. Είναι εκείνοι..

Οι Λίγοι.. ΟΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ.

Related posts

Kύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος δεσμεύτηκαν στην οριοθέτηση των κοινών θαλάσσιων συνόρων τους-Έρχεται η ώρα της ΑΟΖ

Το συλλαλητήριο της Αθήνας σε live διαδικτυακή μετάδοση μέσω του Greekaffair.gr

Newsroom

Καταγγελία του γραμματέα της ΟΕΝΓΕ στον Realfm: Αναβλήθηκε ο εμβολιασμός υγειονομικών στο “Σωτηρία” για να εμβολιαστούν υπουργοί