ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μουσική live - Νέες Κυκλοφορίες

Βασίλης Σκουλάς – Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ – Official Lyric Video

Βασίλης Σκουλάς – «Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ» – Νέο τραγούδι από το soundtrack «Σασμός»

 

 

Ο Βασίλης Σκουλάς ερμηνεύει το «Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ», το νέο τραγούδι από το υπερεπιτυχημένο soundtrack «Σασμός», που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

 

Ο «Πατριάρχης του κρητικού τραγουδιού» Βασίλης Σκουλάς επιστρέφει για τρίτη φορά στο soundtrack, μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Τα Αντίθετα» από την πρώτη σεζόν και το «Κερί Αναμμένο» από τη δεύτερη και μας χαρίζει άλλη μία μοναδική ερμηνεία σε ένα τραγούδι ψυχής, που καθρεφτίζει την αλήθεια μιας δύσκολης ψυχολογικά κατάστασης.

Με το «Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha. Προηγήθηκαν τα «Άτιμο Πράγμα Η Τιμή» με τον Μίλτο Πασχαλίδη, «Εκεί Που Κλαίνε Οι Αετοί» με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, «Θυμωμένος Ήλιος» με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη και «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα» με τη Μαρία Τζομπανάκη, καθώς και η διασκευή του «Ένα Παλικάρι 20 Χρονών», που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

 

Related posts

Ζαφείρης Μελάς – Καλά Ξηγήθηκες – Official Music Video

Γυναίκες στο Σκοτάδι: Συναυλία με τις CHÓRES της Μαρίνα Σάττι

To 4ο SGS Family and Pet Festival και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα (Φωτογραφίες – Βίντεο)