ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

ΥΔΡΟΧΟΟΙ…. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΙ…. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!!!

Όταν γεννιέσαι Υδροχόος γεννιέσαι για να αλλάξεις τον κόσμο και έπειτα να διαχωρίσεις τη θέση σου από αυτόν , γιατί έχει ήδη γίνει πολύ παλιός για εσένα!

Όταν γεννιέσαι Υδροχόος είσαι εκ προοιμίου παιδί ενός ανώτερου Θεού, του Θεού που σου χάρισε τα δυο παράλληλα ποτάμια της γνώσης και τον τρόπο να τη μεταφέρεις εκεί που κανένας άλλος δεν μπορεί! Πόσο τους μπερδεύεις όλους, ακόμη και με το όνομά σου, ακόμη και τον συμβολισμό σου! Νερό κουβαλάς μα τον αέρα πρεσβεύεις! Σύμβολό σου η αέναη κίνηση των διπλών σου ποταμών, μα η σταθερότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου! Υδροχόος πάει να πει Νεροκουβαλητής… υπηρέτης σε μια υπηρεσία πολύ υψηλή , επωμιζόμενος την ευθύνη να γεμίζεις τα άδεια τάσια με δροσερό νερό για να ξεδιψάσουν οι διψασμένοι… οι διψασμένοι του πνεύματος!!! Νεροκουβαλητής με αιώνια σου φροντίδα να ταΐζεις το νερόμυλο του χρόνου για να γυρνούν ακούραστες οι μεγάλες φτερωτές του, οι μεγάλες αντένες που ενώνουν το ”πάνω” με το ”κάτω”, το θεϊκό με το γήινο! Ο πλανήτης που σε κυβερνά, ο ρηξικέλευθος Ουρανός είναι αυτός που λαμβάνει τα σήματα άνωθεν, που δε τα γειώνει, δε τα κάνει πάθη ανθρώπινα ,τα κάνει επαναστάσεις και εξεγέρσεις. Τίποτα και πουθενά δεν άλλαξε χωρίς έναν άστατο Ουρανό να ανακατεύει τον κόσμο. Μα ένα πρέπει να σου παραδεχθούμε Υδροχόε… είσαι πάντα σταθερός στην τόση σου αστάθεια!

Παιδιά του χειμώνα, του ψύχους, των ψυχρών απρόσωπων συναισθημάτων… συναισθημάτων γενικών και όχι ειδικών… συναισθημάτων που αφορούν στους πολλούς και όχι στους λίγους! Παιδιά χλωμά και ντελικάτα μια και όλο το φως έχει σταθεί απέναντί σας στο βασιλικό Λιοντάρι που προσποιείστε πως δε ζηλεύετε, μα που τόσο πολύ θέλετε να μοιάσετε κατά βάθος. Όταν είσαι Υδροχόος δεν μπορείς να προβάλλεις το Εγώ σου φανερά, μα μπορείς να το προβάλλεις μέσα από το κοινό καλό που ”προφασίζεσαι” πως υπηρετείς. Το ζώδιο του Υδροχόου δεν είναι τυχαία το ζώδιο των πολιτικών και της πολιτικής και ο ενδέκατος οίκος που το αντιπροσωπεύει ο οίκος των συλλογικών δραστηριοτήτων, των κοινωνικών ομάδων, του ακροατηρίου και της δημοφιλίας. Αν ο Λέοντας είναι ο βασιλιάς ο Υδροχόος είναι η αντανάκλαση του, είναι ο επαναστάτης που έχει υποχρέωση να ρίξει το βασιλιά από το θρόνο του.

Σας λείπει η ζεστασιά λένε… σας λείπουν τα βαθιά συναισθήματα και πάλι λένε… ναι, μα δεν ξέρουν πως ο δικός σας ρόλος είναι υπερκόσμιος. Δεν ξέρουν πως εσείς προέρχεστε από το μέλλον και πως πασχίζετε για ένα παρόν που τους αφορά όλους! Μέχρι τον Αιγόκερω και τον δέκατο οίκο τα πράγματα είναι προσωπικά, είναι το σημείο μέχρι και την αγωνία της προσωπικής καταξίωσης. Μέχρι το δέκατο οίκο είναι ο πρωταγωνιστικός ο ρόλος, είναι η προσωπική ”σταύρωση”! Από τον Υδροχόο και μετά… από τον ενδέκατο οίκο και μετά,
τα πράγματα παύουν να είναι προσωπικά. Εδώ ο Πρωταγωνιστής έχει τελειώσει τα λόγια του…. τα λόγια είναι στο στόμα των Αποστόλων πια που πρέπει να τα διαδώσουν στις τέσσερις γωνιές του κόσμου! Αυτός είναι ο ρόλος σας, αυτά είναι τα δύο ποτάμια που κρατάτε στα χέρια σας, τα δύο ποτάμια που οι παράλληλες ροές τους δε θα συναντηθούν ποτέ, μα και που ποτέ δε θα στερέψουν. Τα ποτάμια της Αλήθειας που μόνο εσείς οι ξεχωριστοί, οι ιδιότροποι της διανόησης μπορείτε να κατευθύνετε χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς, Μετά τον δέκατο τι; Μετά τον Αιγόκερω τι; Αναρωτιέται ο Dane Rudhyar και έχει δίκιο! Το άγαλμα στήθηκε, η επιτυχία είναι γεγονός. Μετά όμως; Μετά είναι η ευθύνη της διατήρησης της επιτυχίας. Βαρύ φορτίο αλήθεια! Μετά είναι που το άγαλμα που στήθηκε με τόσο κόπο δεν πρέπει να πέσει από το βάθρο του. Μετά είναι που αναλαμβάνει ο Υδροχόος να διατηρήσει την επιτυχία αυτή με το πανέξυπνο μυαλό και την Ουράνια ευστροφία του. Μεγάλο επίτευγμα αλήθεια η διάρκεια της επιτυχίας… μεγαλύτερο και από την ίδια την επιτυχία ακόμη!

Χωρίς Υδροχόους ο κόσμος θα ήταν επίπεδος, χωρίς τη γόνιμη ”τρέλα” τους οι χάρτες της γης δε θα είχαν αλλάξει σύνορα ούτε θα είχε ανακαλυφθεί το Σύμπαν, η Τεχνολογία, η Αστρονομία, η Αστρολογία, τα Μαθηματικά! Χωρίς Ουρανό και Υδροχόους ο κόσμος θα ήταν ακόμη τετράγωνος με τη φράση Hic Sunt Leones γραμμένη στο περιθώριο του χάρτη…

Αφιερωμένο στους Υδροχόους μου… που μου άλλαξαν… τον κόσμο!!!

Related posts

Τρίκαλα: Συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ ο Μύλος των Ξωτικών 85.000 άνθρωποι τον επισκέφθηκαν μέσα σε σε τρεις μέρες

Όταν οι Τούρκοι πούλησαν την Κύπρο στους Άγγλους

Βίντεο πρόκληση της Τουρκικής Προεδρίας: “Το Αιγαίο είναι δικό μας. Στη Μεσόγειο υπάρχουμε εμείς”

Newsroom